Over ons

Mijn naam is Ine van Diesen-Joosten, geboren in 1962 te Maastricht. Sinds 1986 heb ik een eigen praktijk voor schoonheidsverzorging gehad. Tijdens het geven van schoonheidsbehandelingen kwam ik erachter dat iedereen anders aanvoelt. Ik merkte dat als ik gespannen spieren wat langer aandacht gaf, dat deze gingen ontspannen al was het maar door de warmte van mijn handen.

Ik voelde ook een groot verschil tussen links en rechts van het lichaam. De ene kant was groot, sterk en dominant aanwezig, de andere kant klein, kwetsbaar en vaak een beetje teruggetrokken. Kortom, dit waren hele interessante aspecten die ik graag nader wilde onderzoeken. Daardoor ben ik mijn HBO opleiding tot Cranio Sacraal Therapeut begonnen.

Door de jaren heen heb ik allerlei massagecursussen gevolgd zoals: Rebalancing, Shiatsu massage, en vele andere massagecursussen waarbij ik gebruik maak van aromatherapie.

Door deze opleidingen ben ik dichter bij mezelf gekomen waardoor ik mijn cliënten beter kan begrijpen. Mijn gevoeligheid helpt ook de juiste weg te vinden tijdens de behandelingen.

Mijn Boeddhanatuur

Cranio Sacraal Therapie heeft mij thuisgebracht in mijn totale "Zijn". Hierdoor kreeg ik ruimte om allerlei processen te verwerken en in een natuurlijke manier van "Zijn" terecht te komen. Dit is "Mijn Boeddhanatuur".